Regio's

Antwerpen, Brussel, Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland ,Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Oost-Vlaanderen, Overijssel, Utrecht, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen, Zeeland, Zuid-Holland, Nederland, België, Vlaanderen, Wallonië

Alleen thuis

Hij is weg en dus kan ik even snel een foto van mezelf maken, dacht ik. Nou dat is niet helemaal geluk, maar voldoende om een beetje beeld te geven van hoe ik er uit zie. De sleur begint toe te slaan en hij merkt het niet. Als ik `s avonds, in nieuwe uitdagende lingerie poseer, reageert hij niet eens. Ik zoek dus gewoon een vast maatje om mijn lusten op te bodvieren en die zijn de afgelopen 4 jaar flink opgekropt, dus je bent gewaarschuwd.

  Stuur een flirt               Alleen thuis

  Stuur een bericht 

  Toon alle foto's 

Tags: , , , , , ,